HEEL even rusten in het oog van de storm

Het stormt. Het regent. De natuur toont haar kracht. In optima forma, nietsontziend gaat het tekeer. Het is de tijd van het jaar waarin alles raast. Overal is het druk. November is de maand van Black Friday én verkiezingen. Laatste targets voor het werk moeten nog worden behaald. Alles tuimelt over elkaar heen in de waan van de dag. 

Een storm staat ook als metafoor voor de tegenslag die in je eigen leven speelt; in je carrière, een moeizame relatie, de ziekte van iemand in je omgeving, of wat er voor jou van toepassing is. Vaak gaat onze aandacht naar de storm toe. We vechten er tegen waardoor we worden meegezogen in de paniek die het met zich meebrengt. 

Midden in elke storm heerst juist het tegenovergestelde. In het oog van de storm is er rust. Niets. Een ‘great stillness.’ Terwijl alles daarbuiten blijft razen. 

Hoe ga jij om met de storm in je leven? Lukt het je naar een ander perspectief te bewegen en de stilte op te zoeken? Daar waar je de storm van binnenuit kunt bekijken, zonder erin te worden meegesleept.

Hoe heerlijk is het om je even terug te trekken naar die plek. Je opgebouwde spanning uit je lichaam te laten stromen. Terug naar je gevoel, terug naar jezelf.

Tijdens een ‘Into the great stillness’-massage drijf je in rust weg, naar die heerlijke slaap-waakzone waar je lichaam zich compleet ontspant. Even niets. Even een ‘great stillness.’ Omdat precies op dat punt waar absolute stilte heerst, diep van binnen, vaak de mooiste en sterkste gevoelens leven. Het is de plek van ruimte, liefde en gewoon zijn… 

Als masseur leid ik je graag naar die plek, zodat je lichaam en geest weer worden opgeladen. Zodat jij de weg vindt in jouw storm.


Reserveer hier je plek voor een great stillness massage.

Ontspannen herfstgroet,