“Vanaf het moment dat je binnenstapt bij Henriette omgeef je je in een oase van rust. Na een kort praatje en een heerlijk kopje thee heb je de drukke ochtend al van je afgeschud en ga je de massage tegemoet.Henriette zorgt er ook op de bank voor dat je je op je gemak voelt en zo nog beter kunt ontspannen. De geuren en heerlijke olie en gaven mij een fijne ervaring. Na een drukke week weer opgeladen! Dank je wel, Henriette

Stephanie – lifecoach

Ik heb nu meerdere massages van Henriette gehad en allemaal waren ze heel verschillend. Ze is in staat om je op verschillende niveaus te laten ontspannen. Het ene moment voel je genot van de aanraking het andere moment totale rust. Ze gebruikt allerlei technieken en gebruikt haar intuïtie om jou precies te laten ervaren waar je behoefte ligt. Het mooie is ook dat ze zelf enorm geniet van het geven van een massage dat voel je en dat merk je aan alles. Ze is er helemaal voor jou. Ik heb me door talloze mensen laten masseren, en dan is de techniek goed, maar je merkt dat de echte aandacht er niet is. Ik raad Henriette aan iedereen aan!

Yvet – voedingsdeskundige en kunstenaar

Een massage van Henriette is als een warm bad. Iedere keer als zij me masseert, raak ik alle besef van tijd kwijt. Haar massages helpen enorm om in contact te komen met mijn lijf en mijn gevoel. En even helemaal in het NU te zijn. Waar niets hoeft. En ik alleen maar hoef te ZIJN. Ik ben fan. En niet voor niets vaste klant!

Marja – ademcoach en masseur

Ik heb vroeger de luxe gehad om veel te kunnen genieten van massages van verschillende masseurs. Ik vind mezelf daarom een goede, kritisch beoordelaar. Super blij ben ik daarom, dat mijn vriendinnetje Henriette, daadwerkelijk een uitblinker blijkt te zijn in het masseren! Ik kan daardoor, zonder schroom en vol enthousiasme, iedereen oprecht aanraden om naar haar toe te gaan!

Jennifer – ondernemer

Ik heb een management functie bij een grote overheidsinstelling en zit daarom veel en vaak achter het beeldscherm. Ik houd mijn lichaam en geest alert met hulp van de massages bij Heel Muiderberg. Een massage bij Heel Muiderberg moet je een keer meegemaakt hebben! Ik word er elke keer energieker en gelukkiger van!

Eric – manager

Na een aantal massages van Henriette, kan ik zeggen dat ik haar manier van werken zeer kan waarderen. Ze legt haar toegankelijke en toegewijde persoonlijkheid echt in haar behandeling. Dat merk ik zowel in haar massage, als in haar consults. De massages worden met veel aandacht gegeven en zorgen voor diepe ontspanning. Het is zeker aan te raden om Henriette te bezoeken.

Liselore

Lieve Henriette, Wat een verschil hoe ik bij jou binnen kom, mij op jouw massagetafel mag neervleien en hoe jouw kundige handen alle stress uit mijn lijf laten verdwijnen. En het is dieper dan alleen spierontspanning. Ook diepere ruimtes waar verborgen onverwerkte gebeurtenissen zijn, worden op een kier gezet. Klaar gemaakt om los te laten. Dank je wel. Het is iedere keer weer een cadeau in het kader van Selfcare en de reis naar binnen. Liefs, Patrice

Patrice – therapeut

Henriette Hamel’s Helende Handen kan ik je van harte aanbevelen. Een massage bij haar laat je even in een andere wereld zijn. Een wereld waar alles zacht, teder en met aandacht is. De massage laat je echt ontspannen en zorgt ervoor dat je licht zwevend weer naar huis toe gaat. Zij verstaat haar vak goed en neemt alle tijd en aandacht voor je. Een bezoek aan haar is echt een kleine retreat op zich. En dat in Muiderberg!

Nicholas – wine content en seo specialist. 

Volledig zen de deur weer uit!
Prettige introductie met een kop thee transformeert Henriette je mindset richting de massage tafel. Aan kleine dingen is gedacht zoals een warme kruik, rustgevende muziek, schone lakens en handdoeken en een professioneel tafel waar je hoofd niet in verkreukeld. Tijdens de massage vergeet ik de tijd, erg prettig dat er stilte is en kan ontspannen op de ritme van de massage met de muziek. De massage olie is prettig, lichte geur, niet overheersend. Dank je wel Henriette, ik heb een plek om naar toe te gaan bij werkstress of gewoon om mezelf iets te gunnen!

Patrick – directeur

“Heerlijke en ontspannen massage gekregen van Henriette. Fijne omgeving en relaxte sfeer. Ik ga snel weer een massage boeken”

Marieke – relatiemanager

“Bij Henriette kan ik echt tot rust komen. Een moment van ontspanning, waarbij ik de connectie met mezelf weer mag voelen. “

Erik – directeur

“Ik had last van m’n lichaam en ik voelde mij alsof ik in de knoop lag met mezelf. Henriette heeft die ‘knoop’ los kunnen maken, waardoor ik meer bewegingsruimte heb gekregen. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Dankjewel.

Marion – brand business leader

Henriette creeërt een tastbaar veld van liefde en ontspanning. Zij maakt oprecht persoonlijk contact en is met heel haar aandacht ‘Aanwezig’. En dat is al een groot cadeau op zichzelf. Haar hele massage is er op gericht om jou en jouw lijf te laten ontvangen wat er nodig is om weer te stromen. Ik vond het een verrukking. Bijna een noodzakelijkheid zelfs. (Dat je naderhand zegt: dit zou ik vaker moeten doen! :-)) Dank je wel Henriette!

Anne – purser

Heerlijk genoten van een ontspannende massage bij Henriette. De ontspanning die jij zelf hebt, breng je over tijdens de behandeling. Mijn gedachten schakelden totaal uit tot niets… Heel relaxt maar weer vol energie naar huis.

Charlotte – directiesecretaresse

Je overgeven aan de massages van Henriette is elke keer weer een weldaad voor lichaam en geest. Je gaat compleet ontstresst naar huis. Met de grootste aandacht masseert Henriette je in alle rust en stilte. Ze neemt alle tijd voor je. Het is puur genieten zowel voor je lichaam als mind. Ik kijk al weer uit naar de volgende keer!

Annette – advocaat

Ik vind de massages zalig en HEEL bijzonder echt met liefde gegeven en zak daardoor heel diep in ontspanning. Geloof ook dat het HEEL gezond is en helend. Raad Henriette HEEL erg aan!!

Lisemarie – stewardess


De warme en fijne sfeer van de massagepraktijk doet direct aanvoelen als een ultiem ontspan moment. Henriette heeft zachte handen en masseert met olie die je prettig vindt of welke zij adviseert: heel fijn dat afstemmen!!  De serene rust en persoonlijke benadering heb ik ervaren als een heerlijk selfcare moment! Absolute aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

Petra – Pedagoog en Yoga Nidra docent

Een echte aanrader voor lichaam en ziel🙏🏼.

Bij Henriette kom je even in de Hemel. Het zijn niet alleen haar handen, maar het is de prachtige positieve energie die via haar handen in je lichaam en ziel terecht komt. Ik ben nu vele malen behandeld en het wordt alleen maar mooier en beter. Een heerlijk transcendent gevoel, die je doet beseffen dat je op deze aarde toch kleine stukjes paradijs kan vinden. Dank je wel. 

Marc – Ondernemer in Innovatieve voeding.

 De ambiance, rust, prachtige muziek en vanzelfsprekend de handen en de energie van Henriette maken dat je compleet tot rust komt! Een massage bij Henriette is simpelweg een cadeau aan jezelf!

Leon – sales professional

Altijd ontspannen bij
HEEL MUIDERBERG