HEEL MUIDERBERG is ontstaan uit mijn liefde voor masseren. Mijn hart danste al een tijdje niet meer van de baan die ik had en ik voelde dat het roer om moest nadat ik thuis kwam te zitten met een burn-out. Toen ook mijn broer ernstig ziek werd, confronteerde mij dat des te meer met de kwetsbaarheid van het leven. Ik wilde iets doen dat er echt toe deed en waar ik met heel mijn hart volmondig ‘ja’ tegen kon zeggen. Tijdens het masseren van mijn broer in het ziekenhuis ontdekte ik de magie van aanraking. Zonder een woord te zeggen ontstond er een diepe verbinding waar we allebei van ontspanden. Nadat wij allebei langzaam herstelden was hij degene die mij stimuleerde om mij verder te ontwikkelen in lichaamswerk. Door de opleiding tot massagetherapeut die ik startte bij Esoterra groeide mijn interesse en passie! Het mooie aan dit vak is dat je nooit raakt uitgeleerd. Dat maakt het zo fantastisch en boeiend.

In 2021 kreeg ik de moed om mijn eigen massagepraktijk te starten en sindsdien breid ik mijn ervaring en kennis heel graag uit.

Ik ervaar een enorme behoefte aan aanraking bij mijn mensen en weet uit ervaring hoe helend massages kunnen zijn.

Iedere massage vind ik een cadeau om te geven. Met mijn massages wil ik mensen in verbinding brengen met zichzelf en een gevoel van ontspanning en thuiskomen laten ervaren.

Je bent HEEL welkom.

Warme groet,