Massages

Iedere massagesessie is als een vloeiende dans waarbij ik vanuit een holistische visie vaardigheden en technieken uit de klassieke, lomi-lomi, deeptissue massage en voetreflexologie integreer.

Deze krachtige mix zorgt voor ontspannende massages waardoor je lichaam zich op een diep niveau kan herstellen. De langzame strijkingen, afgewisseld met stevige druk, zorgen voor balans tussen lichaam en geest waardoor je levensenergie weer gaat stromen.

Dwaal rustig af bij helende muziekklanken en sluit je even af van de soms zo hectische buitenwereld. Ieder lichaam en ieder persoon vraagt om een specifieke behandeling.

In het voorgesprek kijken we waar jouw lichaam nu behoefte aan heeft, zodat we tijdens de massage zoveel mogelijk in stilte kunnen zijn.

Ik masseer met volle aandacht en behandel pijnlijke gebieden, waarbij ik het grotere geheel niet uit het oog verlies. Iedere massage wordt dus op maat gemaakt voor jou. Ik bied zowel massages met natuurlijke etherische olie als zonder olie aan. Hoe meer tijd we hebben hoe meer lichaamsdelen ik mee kan nemen om naar het gewenste resultaat toe te werken. Zwangere vrouwen of mensen die niet op hun buik kunnen liggen masseer ik in zijligging.

Na de massage is er ruimte om bij te komen en eventueel je ervaring te delen. Houd rekening met een kwartier extra tijd boven op je massageboeking.

Tarieven

60 MINUTEN € 70

75 MINUTEN € 85

90 MINUTEN € 100

Cadeaubonnen
In de praktijk heb ik verwenbonnen waarmee je iemand kunt verrassen met een persoonlijk cadeau. Eventueel kun je een tekst toevoegen. Ik kan de verwenbon ook toesturen of digitaal zenden.

Vaker komen
Wil je vaker komen? Dan kun je er voor kiezen om een 5 rittenkaart* te kopen. Bij een volle kaart, krijg je 35 Euro korting. De rittenkaart is verkrijgbaar in 60, 75 of 90 minuten.

  • * Mag gedeeld worden met gezinsleden.


“Ik mocht bij Henriette van een zalige massage genieten. Henriette werkt niet op een lichaam maar samen met een persoon. Ze luisterde naar mijn wensen en vervolgens stelde ze met veel zorg een massage-plan op. De massage voerde ze met toewijding en bekwaamheid uit. Het was bovenal zeer prettig zowel voor mijn lichaam als voor mijn ziel – Oriet”

Altijd ontspannen bij
HEEL MUIDERBERG